Ајурведски празничен куглоф со кардамом

Ајурведски празничен куглоф со кардамом

Празниците се ближат, бидејќи кујната мириса на топчиња од рогач, јаболка и кардамом. Рогач, јаболка и кардамом. Има ли подобри состојки за најавување на зимската сезона и доаѓањето на празниците? Куглофот најчесто го поврзуваме со празниците, но бидејќи есента веќе е...