Ајурведско лековито и дигестивно ласи

Ајурведско лековито и дигестивно ласи

Овој рецепт на ласи е популарен ајурведски пијалок кој освежува и помага при варењето на храната. Содржи обичен јогурт, вода и зачини, што го прави моќен и вкусен за дигестивниот систем. Вклучувме и куркума, меѓу другите зачини, што го прави одличен тоник за кожата,...