Ајурведски чај – смири живци за час

Ајурведски чај – смири живци за час

Овa се стресни периоди за телото и потребни ни се природни лековити лекови што може да го поддржат имунитетот. Чајот од мелиса е еден од најлековитите билни чаеви кои имаат длабоко лекувачки и смирувачки својства. 🌿 Чајот од мелиса, познат е и како „носител на радост“...