Дали знаеме кој е најважен лик во нашиот живот?

Дали знаеме кој е најважен лик во нашиот живот?

Дали знаеме кој е најважен лик во нашиот живот? Зошто се плашиме да кажеме„НЕ„ кога нешто не ни се допаѓа? Дали доволно се грижиме за себе? Дали доволно се цениме себеси? Дали имаме доволно самодоверба? Дали знаеме што ни е потребно за среќа? Сигурно знаеме, без...