Нова магнетна нараквица – уште посилна и помоќна

Нова магнетна нараквица – уште посилна и помоќна

  Нараквицата е изработена од чист бакар на кој галвански е нанесен слој од драги метали кој делуваат на целокупниот имунитет, а е и прекрасен моден детал. Нараквицата има 12 микромагнети, кои имаат магнетско поле 3500 гауси на нивната површина. Ориентацијата на...