Малина – борец со клетките на ракот

Малина – борец со клетките на ракот

  Малината е едно од најдобрите видови на овошје кои помагаат во борбата со ракот, а најновите истражувања покажуваат дека и екстрактот од малина ги уништува клетките на рак на дебелото црево. Овој екстракт не само што ги уништува туку и делува превентивно. Во...