Подобри ја циркулацијата на природен начин

Подобри ја циркулацијата на природен начин

Абјанга – Масажа со масло од сусам за подобра циркулација Користите ајурведско масло од сусам за да направите многу ефикасна масажа на лицето. Сè што треба да направите е да го загреете помеѓу дланките пред употреба. Потоа лесно правите со прстите кружни движења...