Најдобриот ајурведски чаj кој веднаш ќе ве ревитализира и загрее

Најдобриот ајурведски чаj кој веднаш ќе ве ревитализира и загрее

Масала чај е ароматичен пијалак направен со подготовка на чајни лисја со издробени цели зачини, ѓумбир и млеко. Лисјата од чај се загреваат доволно за да се ослободи нивниот вкус. Се додава млеко, и засладувач. Употребата на цели зрна зачини и ѓумбир е она што го...