Древен ајурведски чај кој помага кај преку 20 заболувања

Древен ајурведски чај кој помага кај преку 20 заболувања

Овој многу стар рецепт е напишан дури и во Ведите, најстариот запис на земјинава топка. Постои долга историја на употреба на листот од едно од најстарите дрва на планетава, маслинка. Подоцна и Египќаните користеле препарати од маслинови лисја за мумификација....