Дали знаеш како вистински да го детоксицираш телото?

Дали знаеш како вистински да го детоксицираш телото?

Кој се симптомите при закиселен организам и кога е време за детокцикација? Хроничен замор, проблеми со дигестивниот систем, дебелина, анксиозност или депресија, мигрена, јаки главоболки, болести во устата, бубрежен дисбаланс, дијабет, канцерогени состојби. Помогнете...
Сусамовото масло во ајурведа

Сусамовото масло во ајурведа

  Сусамово масло – најмоќниот билен лек во светот, лечи хипертензија, го намалува нивото на холестерол, помага во намалување на телесната тежина. Сусамовото масло се користи за квалитетни и здрави јадења, за изработка на ајурведска козметика и лековити...