Запознај се со ајурведата одблиску

Запознај се со ајурведата одблиску

Ајурведата- најстариот медицински систем кој зачудува со својата длабочина и мудрост вели дека во коренот на сите болести лежи – слаб имунолошкиот систем. Слабиот имунолошки систем е знак дека има пореметување на равнотежата помеѓу трите основни биолошки енергии...