Ајурведа и менопауза – прв дел

Ајурведа и менопауза – прв дел

-Прв дел- За време на менопаузата, дошите претрпуваат големи промени и нерамнотежата на истите во оваа фаза може да резултира со различни симптоми. Симптоми на #вата: промени во расположението, вознемиреност, страв, неправилно чукање на срцето, несоница, подуеност,...