Како да ја живееме менопаузата со радост благодарение на Ајурведата

Како да ја живееме менопаузата со радост благодарение на Ајурведата

Како да ја живееме менопаузата со радост благодарение на Ајурведата. Топли бранови, вознемиреност, несоница и мозочна заматеност – значи циклус на менопауза и може да биде предизвик да се каже во најмала рака, но неколку совети од древната наука за Ајурведата...