Како лесно и здраво да ја угасиш жедтта?

Како лесно и здраво да ја угасиш жедтта?

Ајурведски пијалок од нане и ким Овој рецепт претставува комбинација од нане и ким. Многупати сме говореле за добрите својства на нането и кимот врз здравјето на ќовекот. Идеални се поради своите антисептички, и детоксикацијски својства. Одлични се за варење, при не...