Ајурведски трик – Раце под студена вода и заборави на главоболка

Ајурведски трик – Раце под студена вода и заборави на главоболка

  Мигрена е хронична главоболка која предизвикува болка која може да трае до неколку денови, а најчесто завршува како хронична главоболка. Симптомите најчесто се неподносливи, а погодените најчесто завршуваат во кревет и во темна соба без звуци. Акутната мигрена...