Ајурведски трик – среди ги киселините и иритабилниот колон за миг

Ајурведски трик – среди ги киселините и иритабилниот колон за миг

Чај кој ја регенерира слузницата на желудникот и успешно ги лекува сите стомачни заболувања! Овој чај помага при проблеми со стомакот, ја ублажува киселоста, поттикнува нормално функционирање на желудникот. Спречува надуеност и грчеви во стомакот, гадење и иритација и...