Ајурведска метода за победа на мрзеливоста

Ајурведска метода за победа на мрзеливоста

Ајурведски метод против мрзеливост: за кој ни е потребен 1 минута – вистина делува! „Почнувам нов живот во понеделник, ќе вежбам, ќе се хранам здраво, ќе правам стомачни, ќе почнам да ја читам таа книга, медитирам…“ – секој од нас повремено поставува некои...