Музиката што ја слушаме ги креира нашите верувања и вибрации

Музиката што ја слушаме ги креира нашите верувања и вибрации

Повеќето од текстовите на песните кои се пеат и слушаат содржат приказни за несреќни љубови, измами, тага и болест….со еден збор, текстови со пониски емоции и вибрации што нè тераат да веруваме дека љубовта боли и дека тагата, очајот, разочарувањето, љубомората...