Природни есенцијални масла против брчки

Природни есенцијални масла против брчки

Шафрановото масло се здоби со популарност кај жените кои се грижат за кожата на лицето. Најдобар и едноставен лек против брчки околу очите се облоги со шафраново масло. Ако додадете 10 капки од нашиот ајурведски еликсир златна карма со висока концентрација на витамин...