Ајурведски трик – смали го лесно високиот крвен притисок

Ајурведски трик – смали го лесно високиот крвен притисок

Дали jа знаете моќта на правилното дишење? Дишењето е најважната – споредна работа во животот. Правете вежби за дишење секој ден Самиот факт дека животот започнува со вдишување и завршува со издишување објаснува колку е важно дишењето, Ова е начин инстант да го...