Моќна јогистичка техника која го намалува паѓањето на косата предизвикано дури и од Ковид19

Моќна јогистичка техника која го намалува паѓањето на косата предизвикано дури и од Ковид19

Губењето на косата предизвикува голема загриженост кај луѓето во последните неколку децении. Стресот, загадувањето, неквалитетниот начин на живот и лошиот избор на исхрана придонесуваат за лош квалитет на косата и нејзино лесно кршење. Но, проблемот со губење на...