Лесни јога вежби за да ја победите надуеноста

Лесни јога вежби за да ја победите надуеноста

  Состојбата на стомакот според ајурведата е еднаква на важноста на правилното работење на срцето и мозокот. Интестинален гас или натрупување на гасови во колонот е од витално значење. Подуеноста се предизвикува од неправилната исхрана и ферментацијата на храна...