Моќта на поздравот НАМАСТЕ

Моќта на поздравот НАМАСТЕ

    Две раце склопени во поздравна форма е најтрадиционален поздрав со кој Индијците се поздравуваат. Буквалното значење на овој поздрав е „Ја поздравувам божественоста во тебе“. Поздравот е широко присвоен ширум целиот свет во ова пост-КОВИД време. Постои...