Ајурведски трик – реши ги проблемите со очите еднаш засекогаш

Ајурведски трик – реши ги проблемите со очите еднаш засекогаш

  Знаеш ли дека папокот е еден од најмоќните делови на човековото тело и има мега моќ во него? Дали знаеш дека со нанесувањето на органско загреано масло со лаванда во папокот може веднаш да се намалат следните проблеми; да се излекува сувост кај очите, слабиот...
Ајурведски трик – намали ја температурата преку папокот

Ајурведски трик – намали ја температурата преку папокот

Знаеш ли дека папокот е еден од најмоќните делови на човековото тело и има мега моќ во него? Дали знаеш дека со нанесувањето на органско загреано масло во папокот може веднаш да се намали високата температура? Нашиот папок (Набхи) е неверојатен подарок што ни е даден...