Нектар на Боговите

Нектар на Боговите

Шафран е многу лековита билка која во Ајурведата се користи со векови. Зошто е корисен: има антидепресивно својство помага за слабеење моќен афродизијак помага при менструални болки помага кај алцхајмер против канцерогени заболувања здраво срце Научно е докажано дека...