Ефект по само 12 дена апликација на Нетра масло® на уморни и црвени очи

Ефект по само 12 дена апликација на Нетра масло® на уморни и црвени очи

  #НетраМасло Маслени капки за очи е хербален лек кој е создаден од мешавина на органски масла и древни ајурведски билки. Неговата редовна употреба им дава нов живот на очите и ги штити од загадената околина на денешницата. Го подобрува видот на очите и може да...