Како да се откажете од пушењето со помош на ајурведа

Како да се откажете од пушењето со помош на ајурведа

Одлуката да се откажете од пушењето е важен чекор кон здравјето. Оваа одлука бара ваша посветеност и волја затоа што е потребно одредено време за зависноста да се надмине целосно и телото да се ибори со желбата од никотин. Ајурведата ви нуди совети за откажување од...