Новак Ѓоковиќ говори за медитација и моќта на позитивните мисли

Новак Ѓоковиќ говори за медитација и моќта на позитивните мисли

  „Не е важно што правиме, сите ние сме во основа сме исти и сите ние мора да влеземе внатре, за да погледнеме во себе, што се случува во нас од поинаква перспектива. Кога влегуваме во себе, се обидуваме да ги смириме умот и да ја обновиме енергијата. И зошто се...