Ајурведски детокс викенд во Охрид

Ајурведски детокс викенд во Охрид

  Ayurveda tretmans & therapy Wellness Detox Healing Ohrid Ајурведски детокс викенд во Охрид 28-30 август Локација: Spirit Cosmetic Boulevard Macedonian Edukators, 6000 Ohrid Ајурведските третмани на цело тело со топло сусамово масло и билни прашоци, се...