Сакаш инстант среќа?

Сакаш инстант среќа?

Окситоцинот е наречен уште и како хормон на љубовта и е одговорен за чувствата. Овој хормон е поврзан со меѓучовечките односи и емоции вклучувајќи ја и романтичната љубов. Директно е поврзан со чувството наречено СКРШЕНО СРЦЕ. Затоа, не двоумете природно да го...