Ајурведски трик – намали го инстант шеќерот!

Ајурведски трик – намали го инстант шеќерот!

Чај од кромид? Да, можеби ви звучи чудно ако досега не сте чуле за тоа, но еве неколку добри причини зошто дефинитивно треба да пробате. Чајот има исклучително лековито дејство особено во есен и зима, кога вата дошата е доминантна. Секој вид чај:зелен чај, ѓумбир,...
Ајурведкси трик – домашен сируп кај астма и бронхитис

Ајурведкси трик – домашен сируп кај астма и бронхитис

Древен рецепт кај проблеми со белите дробови, астма, бронхитис, кашлица. Многу луѓе имаат различни проблеми со белите дробови, од кои најчести се: астма, бронхитис и разни форми на кашлица. Проблемите со белите дробови можат да бидат предизвикани од: инфекции,...