Зошто природните шампони се најдобри за вашата коса!

Зошто природните шампони се најдобри за вашата коса!

Зошто кога се преминува кон органски шампон, на почетокот се забележува поинаква состојбата на косата? Одговорот е многу едноставен – заради силиконите содржани во комерцијалните шампони! Сите оние комерцијални и хемиски шампони кои што по две миења ја прават...