Грижете се за своето здравје!

Грижете се за своето здравје!

Третирање на марма точки за ублажување на непријатност и болка. Третманот на нозе е еден од најпријатните типови третмани за многумина од нас. Има силен релаксирачки ефект, бидејќи влијае на целото тело. Ова е затоа што има седум илјади нервни завршетоци поврзани со...
Ајурведски третмани и терапија во Охрид

Ајурведски третмани и терапија во Охрид

Ayurveda tretmans & therapy Wellness Healing Ohrid Исцелувачки летен викенд во Охрид 14 – 16 август 2020 Охрид Доживејте ја моќта и целосното ресетирање, релаксирање и подмладување на целото тело. Комплетна здравствена проценка со балансирање на телото и...
Ајурведски третмани со ароматични масла

Ајурведски третмани со ароматични масла

Програмата на сет масажи во Ајурведа традиционално се користи за исцелување на телото кои активно влијаат на здравјето на кожата, телото и сите сетила. Ја поттикнуваат духовната рамнотежа и спокој, а делуваат на сите здравствени проблеми во телото. Масажа со...
#Падабјанга – активирај ги сите функции на телото

#Падабјанга – активирај ги сите функции на телото

#Padaabhyangam #Падабјанга   Најстимулирачкиот и најблагопријатниот третман на долниот дел од нозете и стапалата и целосна активација на акупресурните и марма точките.   Придобивки:   Помага за смирување на умот Го релаксира и го ревитализира централниот нервен систем...