Древен ајурведски лек за брадавици кој го имаме сите дома

Древен ајурведски лек за брадавици кој го имаме сите дома

Брадавиците се инфекција на горниот слој на кожата предизвикана од вирус на хуман папилома. Постојат над 60 типови на овој вирус и некои од нив можат да предизвикаат брадавици. Вирусот всушност го напаѓа надворешниот слој на кожата преку мали гребнатини,...