Проблем со простата и дебелото црево?

Проблем со простата и дебелото црево?

  -Паста од лук и ѓумбир Оваа комбинација се покажа како многу ефикасна кога станува збор за болести на простата и дебелото црево. За да го направите, потребни ви се: 120 гр лук, 120 гр ѓумбир свеж или во таблети 1-2 лажици маслиново масло. Сето ова добро...