Магнезиум и фосфор услов за здрави коски

Магнезиум и фосфор услов за здрави коски

Дали сте во зрели години и се плашите од ослабување на коските и можни скршеници? *Ако не живеете баш здраво, ако пушите, не се движите, земате лекови, внесувате многу кофеин и јадете нутриционистички слаба храна, големи се шансите вашите коски да имаат намалена...