Јапонско јаболко – бројни придобивки од ова здраво овошје

Јапонско јаболко – бројни придобивки од ова здраво овошје

  Денес скоро на сите пазари и маркети може да се најде ова егзотично овошје наречено јапонско јаболко. Ова слатко и вкусно овошје кое потекнува од Јапонија изобилува со витамини, минерали и антиоксиданси, па затоа е добро да ги имаме секогаш во нашаиот дом, да...