Дали ферментираниот зеленчук е добар за миленичиња?

Дали ферментираниот зеленчук е добар за миленичиња?

Дали ферментираниот зеленчук е добар за миленичиња? Напишано од д -р Карен Шо Бекер безбеден е за домашни миленици 26 јули 2021 година На прв поглед Ферментираниот зеленчук нуди нутритивни и пробиотички ефекти и за кучињата и за мачките и може да помогне да се...