Редовното постење е извор на енергија

Редовното постење е извор на енергија

Постот поттикнува регенерација на матични клетки на оштетен и старечки имунолошки систем „Пробајте го тоа една недела, само една недела и ќе видите подоцна“, вели 57-годишниот Мајкл Ван Алмшик, кој го прави тоа постење во клиниката Бучингер-Вилхелми на бреговите на...