Прана мудра – зајакни го имонолошкиот систем во време на Ковид

Прана мудра – зајакни го имонолошкиот систем во време на Ковид

Според истражувањата во древните ајурведски и јога практики, Прана мудра е суштински дел од индивидуалниот начин на живот. Не е алтернатива за медицински проблеми, но носи максимални придобивки за лечење на физички, ментални и духовни проблеми. Самиот збор...