Ајурведски инстант пудинг од ориз

Ајурведски инстант пудинг од ориз

  Инстант пудингот е супер вкусен, брз и лесно се прави. Има вкус автентичен како оној што се готви со часови. Помалку време и помалку напор го прави овој оризов пудинг совршен рецепт за душата, а секако и многу поздрав. Рецепт за лесен оризов пудинг Оризовиот...