🍁 Време е за млеко од тиква – афродизијак на султаните

🍁 Време е за млеко од тиква – афродизијак на султаните

ДАЛИ ЗНАЕШ? 🎃Можеш да јадеш сè од тиква, дури и кората. Изпразнетата тиква се користеа како контејнери за чување лековити вина. 🎃Можеш да направиш музички инструмент 🎃 Со пулпата од тиква можеш да направиш маски за прочистување на лицето, лек за мрсна кожа. Семето од...