Вода со ѓумбир, ги топи килограмите и го подобрува здравјето

Вода со ѓумбир, ги топи килограмите и го подобрува здравјето

Ајурведскиот пијалок што го зајакнува телото   Вода од ѓумбир помага во одржување на тенка линија, но исто така го зајакнува организмот. Лесно е да се подготви, а еве како: Првата работа наутро, за приврзаниците на ајурведата, е да ставите огромен сад со вода на...