Ајурведски трик – реши го проблемот со стомакот набрзина

Ајурведски трик – реши го проблемот со стомакот набрзина

Ренот е еден од најмоќните домашни природни антибиотици. Ренот е растение кое содржи гликозид, калиум, сулфур и многу витамин Ц. Благодарение на овие својства, може да се користи не само како зачин во исхраната, туку и во медицината. Еве каде помага: – Ги...
Ајурведски трик – природен антибиотик во време на вируси

Ајурведски трик – природен антибиотик во време на вируси

Ренот е еден од најмоќните домашни природни антибиотици. Ренот е растение кое содржи гликозид, калиум, сулфур и многу витамин Ц. Благодарение на овие својства, може да се користи не само како зачин во исхраната, туку и во медицината. Еве каде помага: – Ги...