Патите од ревматиден артритис?

Патите од ревматиден артритис?

Ајурведски масло за болки од ревматиден артритис Ревматоидниот артритис е хронична и прогресивна автоимуна болест која предизвикува воспаление, оток и вкочанетост на зглобовите и ткивата околу зглобовите, како и ограничување на движењата и функцијата на различни...