Страдаш од алергиски ринитис?

Страдаш од алергиски ринитис?

Едноставен ајурведски пијалок кој можете да го подготвите и по дома.   Пополека влегуваме во сезона кога ринитисот ќе стане секојдневие. Дали знаете дека Ашвагандата се препорачува дури и кај алергиски ринитис? Едноставен домашен рецепт кој веднаш ќе го намали...