Ајурведско рижото со шафран, аспарагус и тиквички

Ајурведско рижото со шафран, аспарагус и тиквички

 Ова јадење е едно од многуте прекрасни медитеранско јадење. Косристете домашен вид на ориз што може да се најде кај нас или некоја друга здрава варијанта. Ова семејство на ориз е познато по нејзината кремаста текстура и апсорбира многу повеќе вода во однос на...