Ајурведска вода од свежи ливчиња од роза

Ајурведска вода од свежи ливчиња од роза

Започнува сезоната на розата – лековити ајурведски рецепти од миризливи ливчиња. Сезоната на розите е во полн ек, а со тоа и можноста за подготовка на лековити растителни напитоци на оваа кралица на цвеќињата. Опојниот цветен мирис на розата ги стимулира позитивните...