Ајурведска витаминска салата за прочистување на цревата

Ајурведска витаминска салата за прочистување на цревата

Резултатот ќе ве воодушеви! Сакате да го обновите сопственото тело, но не знаете како? Ви предлагаме рецепт за салата или оброк што ги чисти фекалните масти во цревата и со тоа ја намалува тежината, а исто така ја регулира киселината на желудникот. Главните состојки...