Ајурведски третмани и терапија во Охрид

Ајурведски третмани и терапија во Охрид

Ayurveda tretmans & therapy Wellness Healing Ohrid Исцелувачки летен викенд во Охрид 14 – 16 август 2020 Охрид Доживејте ја моќта и целосното ресетирање, релаксирање и подмладување на целото тело. Комплетна здравствена проценка со балансирање на телото и...
Кралски третмани за вашата кожа и коса

Кралски третмани за вашата кожа и коса

Зошто ајурведата препорачува користење на сусамово масло Сусамово масло Одличен вкус, богатството на хранливи материи и долг рок на траење се карактеристиките што го издвојуваат ова масло од другите масла. Поради богатството на хранливи материи, се користи како храна,...
Ајурведски третмани со ароматични масла

Ајурведски третмани со ароматични масла

Програмата на сет масажи во Ајурведа традиционално се користи за исцелување на телото кои активно влијаат на здравјето на кожата, телото и сите сетила. Ја поттикнуваат духовната рамнотежа и спокој, а делуваат на сите здравствени проблеми во телото. Масажа со...
Најдревниот исцелувачки третман #SarvangaAbhyanga

Најдревниот исцелувачки третман #SarvangaAbhyanga

Специјален терапевтски третман на целото тело со употреба на растителни масла кои одговараат на вашата #доша / конституција или вашите терапевтски потреби. Се практикува со активна стимулација за марма точките, меридијаните, акупресурните точки и енергетски точки во...